De Ceintuur lijn

De Ceintuur lijn is een stevige rund leren riem van 4 cm breed. Deze riem is geschikt voor (bijna) alle broeklussen. De gesp past goed bij de riem en maakt de riem af.  Het leer is vervaardigd uit één stuk Croupon leer en de bevestiging bij de gesp speciaal ontworpen om flexibel in te zetten. Hierdoor kan de riem niet afscheuren/slijten, zeer veerkrachtig en ontworpen voor een levensduur van vele jaren. Leuk te combineren met een jeans. Een musthave voor iedere stoere man die zijn outfit met deze riem helemaal afmaakt. Leuk om cadeau te geven of te krijgen

De website is opgezet als een portfolio site, dus geen webshop. De investering voor een volwaardige Webshop ga ik er niet uithalen. Daarvoor ben ik te klein, of met andere woorden, zet ik te weinig voor om. Om deze reden zijn er bestelformulier en kunt u ook per mail contact opnemen. Het is ook mogelijk een belafspraak te maken als u bijvoorbeeld iets ander wilt dan wat er nu te zien is op de site.

Ceintuur Korpsriem

Calvados Ceintuur lijn

Dit leer is gemaakt voor de ruitersport en komt uit de buikzijde (Croupon) van de rund, rug gedeelte van de huid. Ook dit leer is plantaardig gelooid, het is wel zachter t.o.v. het tuigleer en daardoor kwetsbaarder. De finish is puur aniline en is open van structuur. Daardoor kunnen er krasjes op komen maar deze zijn gelijk weer weg te poetsen.
Het is wel een stuk leer wat zijn eigen leven gaat lijden en veranderd aan de hand hoe vaak je het gaat dragen. Door de openstructuur neemt het makkelijk oil en vet op en krijgt het bij gebruik een mooi patina. Voor velen wordt de riem steeds mooier hoe vaker je hem draagt.

Voor deze lijn hebben we een anderen gesp gekozen die in twee kleuren (brons/zilver) verkrijgbaar is.

Er kan op dit moment gekozen worden uit vier kleuren leer. Cognac, Morro (donker bruin), zwart en Havana, bruin met een rode gloed.

Uiteraard is de korpsriem puur zonder logo en garen, zwart of bruin, ook nog steeds verkrijgbaar.

Omdat dit leer kwetsbaarder is, dan de harde laag op de korpsriem, is het een must de riem af en toe te onderhouden met blank leervet. Het merk Rapide heeft een uitgebreide lijn hiervoor, verkrijgbaar op het ww-net of evt. bij de Welkoop.

Prijs zonder garen € 59,65 en met garen € 69,65.

Ps. de kleuren komen niet overheen op de foto en in het echt, kleurstalen zijn beschikbaar of een proefstukje kan natuurlijk ook.

Bestelformulier;

Download >>  HIER  <<  het bestelformulier KorpsRiem.

Translate »