Sleutelhangers

Wil jij opvallen met een originele, unieke sleutelhanger?

Deze stijlvolle sleutelhangers van het 1665 team bieden uitkomst! De leren sleutelhangers hebben een stoere uitstraling. De sleutelhangers zijn er in verschillende vormen, enkel of dubbel gestickt.

De TOR sleutelhangers zijn inmiddels een bestseller. Het bestaat uit twee stukken leer die met de hand aan elkaar genaaid worden. Op de achterzijde kan een eigen gekozen loge geperst worden, het Marine nr kan zelfs ook. Elke logo waar een korpsriem van is gemaakt kan een op de sleutelhanger geperst worden.

Super leuk om cadeau te geven of te krijgen!

De website is opgezet als een portfolio site, dus geen webshop. De investering voor een volwaardige Webshop ga ik er niet uithalen. Daarvoor ben ik te klein, of met andere woorden, zet ik te weinig voor om. Om deze reden zijn er bestelformulier en kunt u ook per mail contact opnemen. Het is ook mogelijk een belafspraak te maken als u bijvoorbeeld iets ander wilt dan wat er nu te zien is op de site.

De nieuwste inspiratie zijn de sleutelhangers. Door de perstechniek zijn verschillende logo’s en of symbolen mogelijk (ook die van u).

Het leer is ca 2,25 mm dik en men kan verschillende kleuren leer kiezen wat op het moment beschikbaar is.

    • Zwart (tuigleer) / Naturel/blank leer / Cognac/oker / Rood/blauw/Wit/Bruin

Enkelvoudige sleutelhanger kost a €6,65

Tweevoudig (dubbel leer, dubbel print) sleutelhanger kost a €9,65

Een TOR/BSB/Anker sleutelhanger kost a €16,65

Een dubbel metaal embleem sleutelhanger kost a €20,65

          Losse metalen logo van het Anker of Tor kost a €4,65

          Sleutelhaak €24,65

Er komen wekelijks logo’s bij, het kan dus voorkomen dat niet alles hieronder getoond is. De meeste logo’s die voor de sleutelhangers worden gebruikt kunnen ook gebruikt worden als tweede logo op de riem of op een brede passant met een eigen garenkleur. Uniek en Custum made!

Let op: enkelvoudig leer kan maar aan één kant bedrukt worden, de achterzijde is namelijk ruw. Voor enkelvoudig gebruik ik weer ander soort garen, voor dubbel (met de hand) gebruik ik waxgaren. Elk logo kan dus gecombineerd worden met een Tor, anker of BSB embleem. De Tor sleutelhanger is namelijk van dubbel leer welke met de hand aan elkaar genaaid word.

        Niet aanwezig?

Uiteraard zijn andere logo’s mogelijk. Afhankelijk van populariteit  is de minimale afname 3 stuks of de extra kosten van het maken van een stempel van ca. €15,00. Interesse ? stuur mij een goede pentekening, of het logo en wij gaan samen in overleg.

Met trots gemaakt door het 1665 team.

Bestelformulier;

U mag gewoon een mail sturen naar [email protected]  met alle relevante info over uw bestelling.

Omschrijf goed wat u wilt (liefst met foto van het logo wat u besteld).

welk logo/embleem, kleur leer, kleur garen, logo achterzijde en en vergeet niet uw Naam, Adres en Woonplaats (evt. met 06 nr) te vermelden.

Translate »