Sleutelhangers

Wil jij opvallen met een originele, unieke sleutelhanger?

Deze stijlvolle sleutelhangers van het 1665 team bieden uitkomst! De leren sleutelhangers hebben een stoere uitstraling. De sleutelhangers zijn er in verschillende vormen, enkel of dubbel gestickt.

De TOR sleutelhangers zijn inmiddels een bestseller. Het bestaat uit twee stukken leer die met de hand aan elkaar genaaid worden. Op de achterzijde kan een eigen gekozen loge geperst worden, het Marine nr kan zelfs ook. Elke logo waar een korpsriem van is gemaakt kan een op de sleutelhanger geperst worden.

Super leuk om cadeau te geven of te krijgen!

De website is opgezet als een portfolio site, dus geen webshop. De investering voor een volwaardige Webshop ga ik er niet uithalen. Daarvoor ben ik te klein, of met andere woorden, zet ik te weinig voor om. Om deze reden zijn er bestelformulier en kunt u ook per mail contact opnemen. Het is ook mogelijk een belafspraak te maken als u bijvoorbeeld iets ander wilt dan wat er nu te zien is op de site.

De nieuwste inspiratie zijn de sleutelhangers. Door de perstechniek zijn verschillende logo’s en of symbolen mogelijk (ook die van u).

Het leer is ca 2,5 mm dik en men kan verschillende kleuren leer kiezen wat op het moment beschikbaar is.

    • Zwart.
    • Naturel/blank leer
    • Cognac/oker (beperkt leverbaar)

Enkelvoudige sleutelhanger kost a €6,65

Een TOR/BSB sleutelhanger kost a €16,65

        Niet aanwezig?

Uiteraard zijn andere logo’s op de onderzetters mogelijk. Minimale afname is dan 3 setjes van zes of €20,= bovenop een set van zes. Interesse ? stuur mij een goede pentekening en wij gaan samen in overleg. Met trots gemaakt door het 1665 team.

Bestelformulier;

Download HIER het onderzetters bestelformulier.

Translate »