Blog #12 KCT logo claim, rustige tijden, Telefoonhoesje en de Muismat

Het is alweer even geleden dat ik met een blog kwam. In de tussentijd heb ik niet stil gezeten. Zo ontving ik het bericht dat de Commando toko het alleenrecht zou hebben op het exploiteren van het KCT logo. Dit heb ik inmiddels uitgezocht met behulp van mijn oud collega’s. Hieruit komen wij tot de conclusie dat de claim geen wettelijke grondslag heeft en dus kan ik doorgaan met de introductie van de CommandoRiem. Na de eerste uitzending van “Kamp van Koningsbrugge” (4 nov) zal ik samen met een oud Commando deze doelgroep laten weten dat er een prachtige CommandoRiem bestaat die dagelijks gedragen kan worden.

In de tussentijd ben ik ook druk geweest met mijn andere hobby, de viertonner, en heb wat evenementen bezocht in de afgelopen weekenden. Hieraan vast zit ook nog een grote klus en dat heeft de laatste twee maanden, en komende maanden, veel tijd gekost en gaat kosten.

Inmiddels is het dunne leer binnen gekomen welke wij voor de telefoonhoesjes willen gebruiken en heb ik Ninon even nodig om het verder uit te werken om met een goed product te komen. Duurt dus weer wat langer dan ik verwacht had 🙁 …. Heb vertrouwen, komt eraan.

Als laatste was Ron zo slim om naar de werkplaats ideeën te kijken en heeft twee muismatjes besteld. Ach dacht ik laat ik heet leer gelijk opsnijden en het aanbieden. Een halve dag en alles was uitverkocht. Ik ga dus weer nieuwe muismatjes maken met zowel verticaal als horizontaal het logo geperst. Formaat A5.

PS. zien jullie de nieuwe sleutelhanger op de foto?, past speciaal bij de Korpsriem 😉

QPO groet.

Translate »