Exclusieve BBQ schort voor stoere en echte mannen.

De ideale duurzame leren Barbecue schort voor stoere mannen. Heerlijk om mee te koken, te braden of te grillen. Dankzij het slijtvaste kwaliteit van het leer kan je gemakkelijk het vet met een vochtige doek af nemen. Leer werkt namelijk vuilafstotend en wordt alleen maar mooier bij gebruik. Het schort heeft een verstelbare band bij de nek en een eenvoudig verstelbare gespsluiting bij de taille. Dit schort is exclusief en uniek en hij kan erg lang mee door de kwaliteit.

Leren schorten zijn zo populair vanwege de stoere, ruige look die het geeft en natuurlijk ook door de praktische kant ervan. Leer is namelijk ontzettend duurzaam en zeer slijtvast. Bescherm je kleding, maar ook vooral jezelf tegen eventuele (vet)spetters en brandwonden.

De website is opgezet als een portfolio site, dus geen webshop. De investering voor een volwaardige Webshop ga ik er niet uithalen. Daarvoor ben ik te klein, of met andere woorden, zet ik te weinig voor om. Om deze reden zijn er bestelformulier en kunt u ook per mail contact opnemen. Het is ook mogelijk een belafspraak te maken als u bijvoorbeeld iets ander wilt dan wat er nu te zien is op de site.

Zoveel mensen, zoveel smaken. Om deze redenen kunt u kiezen uit drie kleurlijn accenten (ca. 10mm breed)

  • Standaard, geen kleur accenten
  • 3x kleur stroken op de zakken.
  • 2x verticale lijnen aan de zijkanten (links als rechts) van het schort.
  • 1x verticale lijn onder musketonhaak.

Het is mogelijk om accessoires wel of niet op het BBQ schort te plaatsen, kosten blijven wel het zelfde voor de speciale editie en voor de basis is het in overleg.

  • Prijs basis schort zwart of bruin € 116,65
  • Prijs special editie Mariniers zwart met rode accenten  € 165,65
  • Punt 50 flessenopener a €13,65

Enkele foto’s zijn gefotoshopt, met de tijd zal ik betere foto’s toevoegen nadat er bestellingen zijn geplaatst.

Bestelformulier;

Download >>  HIER  <<  het bestelformulier KorpsRiem.

Translate »