Per productlijn zijn er uitgebreide foto’s te bewonderen van het 1665 team.

Klik op een van de foto’s/pagina’s om deze te bekijken.

De website is opgezet als een portfolio site, dus geen webshop. De investering voor een volwaardige Webshop ga ik er niet uithalen. Daarvoor ben ik te klein, of met andere woorden, zet ik te weinig voor om. Om deze reden zijn er bestelformulier en kunt u ook per mail contact opnemen. Het is ook mogelijk een belafspraak te maken als u bijvoorbeeld iets ander wilt dan wat er nu te zien is op de site.

Uitgebreide portfolio van de KorpsRiem maar ook andere eenheden die gebaseerd op het concept de riem met trots kunnen dragen. Zelfs Hondenriemen is mogelijk. Met trots gemaakt door het 1665 team.

Uitgebreide portfolio van de burger variant van de KorpsRiem.

Met trots gemaakt door het 1665 team.

BBQ schort

Uitgebreide portfolio van de burger variant van de KorpsRiem.

Met trots gemaakt door het 1665 team.

Leren multitool foudraal hoesjes

Mes hoesjes t.b.v. je zakmes, multitool tot de Ka-bar hoes speciaal opmaat gemaakt met je eigen eenheid symbolen erin geperst. Met trots gemaakt door het 1665 team.

leren onderzetters Korps Mariniers

Onderzetters aangepast op logo of voertuig, basis of luxe waarbij de onderze3tters met garen zijn gestikt en de kantjes zijn geverfd. Met trots gemaakt door het 1665 team.

1665 Korpsriem

In de werkplaats worden de ideetjes uitgewerkt. Deze pagina geeft alle ideetjes weer, van een enkel product tot een veelvoud ervan. laat je inspirerend en laat ons weten wat jij zou willen laten maken.

Soms wil je van het product bewegende beelden zien. Op deze pagina zullen wij ons best doen om dit te realiseren.

Translate »