Blog #5, Appels met peren vergelijken.

Blog #5, Appels met peren vergelijken.

Dit stukje gaat dan specifiek over de prijs. Ik merkte namelijk dat een aantal mensen afhaakte toen ze vernamen wat de prijs was van de KorpsRiem. Dit heeft denk ik een psychologische verklaring. Veel mensen zijn enthousiast over de riem en als men dit dan leest dan spreekt het hart zich uit, dat wil ik ook. Ook ik wil deze exclusieve riem waarbij oud Mariniers mij herkennen zonder prominent met een Korps logo te lopen. Maar dan verneem je de prijs en spreekt de hersenen rationeel tot je toe…”hee daar kan ik wel drie riemen voor kopen bij de hakkenbar”. Maar is dit dan appels met peren vergelijken? Dat ben ik namelijk wel van mening. Wat ik inmiddels wel heb ervaren is dat van de kopers die ik hierover spreek zij uitermate tevreden, en blij zijn, met de riem en de prijs niets is vergeleken met een populaire merkriem welke machinaal in de fabriek is gemaakt. Toch zie ik nu een aantal beginnende twijfelaars dat zij na een jaar toch nog de riem bestellen. Dit komt denk ik door mond op mond enthousiasme en dat de riem na een jaar een bewezen goed product is.

.

Translate »