Blog #4, Website 1665.eu, een jaar later.

Blog #4, Website 1665.eu, een jaar later.

Toen er een artikel kwam in het ledenblad Contact Oud Mariniers (COM) kwam, kwam ik er al snel achter dat niet iedereen op FB zit en deze doelgroep, de oud Mariniers, wel goed met mail overweg konden. Wel kunnen zij goed websites bezoeken.  Wat ook meespeelde is dat een FB side nadelen kent, informatie raakt al gouw op de achtergrond als er nieuwe items geplaatst worden. Zo besloot ik dus om een webside met logo te maken maar welke naam? Ik wilde graag een korte naam gebruiken die iedereen kan onthouden. Meestal zijn dat cijfers en zo ontstond 1665 die ook voor niet oud Mariniers te onthouden is. Om een domein naam vast te leggen waren er al veel extensie (NL, COM, NET) al gereserveerd om over te kopen. Gelukkig zijn er nog vele ander opties zoals EU welke nog vrij was.

Translate »