log #3, Facebook website ‘KorpsRiem 1665.eu

Blog #3, Facebook website ‘KorpsRiem 1665.eu

Toen eenmaal de eerste Korpsriem bestelling binnen kwamen, begin 2020, heb ik een aparte FB groep aangemaakt om zo “de making of” te delen met de bestellers, gewoon omdat ik dat leuk vond, en vindt. De kopers konden zo meekijken met het maakproces in de ‘keuken’. Omdat in het begin best wel veel bestellingen binnen kwamen moest ik daarvoor een aantal huiden in het buitenland bestellen wat zo zijn tijd koste. Toen moest men ver vooraf betalen om dat te kunnen bekostigen, nu hoef dat niet meer en heb ik standaard een aantal riemen al half afgemaakt liggen. Toch kwam ik erachter dat niet iedereen in Facebook geïnteresseerd is en daarom moest er wat anders bij komen.

U kunt de Facebook groep via deze LINK vinden.

Translate »