Blog #7, Herkenbaarheid.

Blog #7, Herkenbaarheid.

Hoe herkenbaar is de riem?. Het mooiste verhaal vindt ik wel onderstaande. Tijdens het riemen maken gaat er wel eens iets mis. Zo ook in het begin met het stikken van de riemen en het rondtrekken van een geultje tbv het garen. Wij maken een groef waar het stiksel in komt te liggen om het een kleine bescherming te geven (stiksel valt dan iets dieper in de riem in plaats er bovenop) Zo keurde ik eens een riem af, die konden we niet verkopen zij ik tegen mijn partner Ninon. Bescheiden vroeg ze of zij hem dan mocht gaan gebruiken…. Lange stilte maar zij is onderdeel van het 1665 team en dus de KorpsRiem. “Okay dan, maar met je eigen logo” zo gezegd zo geschied.

Tot ze weer eens lesgaf in de paardenzadels en een cursist op haar af kwam lopen en vroeg of dat een “KorpsRiem” was?  Ja zij Ninon, hoe weet je dit? “Nou een collega heeft hem dagelijks om en is daar nog steeds trots en blij mee” Wat leuk dat een buitenstaander dit al herkend, het gaat een begrip worden in Nederland 😉

Translate »