Blog #8, Gastenboek.

Blog #8, Gastenboek.

Om een zo goed mogelijke complete website te maken kwam ik op het idee ‘ik moet ook een gastenboek maken waarop ervaringen gedeeld kunnen worden’. Uiteraard veel te laat omdat de grootste batches riemen al geleverd waren. Toch kon ik een aantal klanten bewegen iets in te vullen. Dit liet ik een keer lezen door een collega op mijn werk. Die maakte de opmerking “ik lees geen enkele negatieve ervaring, die laat je zeker niet toe? “ EHMMM met het hand op mijn hard heb ik geen enkele ervaring tegen gehouden. De controle is bedoeld voor spam berichtten etc. tegen te houden.

Maar is dan alles halleluja? In het begin had ik…gelukkig… een enkele bestelling met de verkeerde maat. Die wilde een tweede riem bestellen maar dat weigerde ik en heb ze omgeruild voor de juiste maat. Ik heb toen wel de maatvoering op verschillende plekken expliciet benoemd om dit te voorkomen. Ja en daar kwam de eerste klacht binnen, een van de drukknopjes, op het mes hoesje, kwam al snel los. Ik heb toen een ander drukknoop pers gekocht en de drukknop vervangen. Beiden blij. Soms maak ik ook een foutje door een verkeerde item toe te sturen en of Marn nummer verkeerd in te slaan…. Die ervaringen doet mij leren 😉. Kern van deze blog is dan ook, neem altijd contact met ons op als iets niet bevalt!

Oja, die KorpsRiem van 100cm wacht nog steeds op een slanke vent 😉

Translate »