Blog #9, Mailing hulp gevraagd in de mailing dd.30 juli 2021

Blog #9, Mailing hulp gevraagd in de mailing dd.30 juli 2021

Beste KorpsRiem geïnteresseerden,

Ik zoek jullie hulp. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met de website www.1665.eu om de Korps Mariniers gerelateerde leerproducten beter te etaleren. De facebook site “KorpsRiem” heeft namelijk toch wat nadelen heb ik ondervonden.  Ik zou het leuk vinden als ik uw ervaringen mag vernemen, vooral als u daar het dragen van de KorpsRiem onverwachte, of leuke, ontmoetingen heeft gehad. Zo vertelde mij iemand door de KorpsRiem herkent te worden als oud marinier. Ik heb daar het gastenboek voor gemaakt maar ook zou ik daar een blog over kunnen schrijven als uw verhaal echt opvalt. Ik zal u dan belonen met een sleutelhanger naar keuze.

Uiteraard sta ik ook open voor uw bevindingen wat u van de website vindt. Ook kunt u deze gelegenheid aanpakken om iets te melden als er iets niet goed is gegaan met uw laatste bestelling (uiteraard kan dat altijd). Mail het naar [email protected] of gebruik het contact formulier.

Alvast dank _/|\_ voor de feedback.

Translate »