Blog #15 Internationaal, Hondenriem KCT & Mouwembleem KCT

Naar aanleiding van de promo KCT riemen, sart tweede seizoen Kamp van Koningsbrugge, was het afgelopen weekend even aanpoten, of liever gezegd rammen.

Alle bestellingen zijn de deur uit dus daar ben ik weer trots op. Ninon heeft de eerste KCT Hondenriem gemaakt, super strak en mooi melde de opdrachtgever. Wat ik weer mooi vond is de hondenriem die erbij is besteld. Een riem (zelfde leer korpsriem) die je op drie afstanden kan instellen, 110, 90 of 70 cm. Lekker kort je hond aan je zij houden. Ook van dezelfde huid een Korpsriem gemaakt voor een kind, 33mm breed ipv 40mm en zelfs het logo 90 graden gedraaid erin geperst. Dit zou zeker een mooi maatje zijn voor het veteranenpak. Wellicht met een ander gesp, dit ga ik nog een keertje oppakken.

Ook heb ik afgelopen week het KCT mouw logo embleem (Fairbairn-Sykes) binnen gehad en is ook direct toegepast in de incognito riemen.

In het verleden had ik al riemen overzee verstuurd. De landen die ik al heb aangetikt zijn Australië, US, VK, Spanje en Zwitserland. Nu komt Nairobi Kenia bij op de lijst en gaat de riem op de Ambassade gedraagt worden. Super leuk dit.

Translate »