Blog #16 Commando Toko, Prinses Irene brigade en DMO logo’s

Afgelopen maand (januari 2022) stond in het teken van de groene lijn. De Korps Commando troepen hebben nu ook een eigen 1665 lijn. Het basis platvorm zijn de leren items die voorzien kunnen worden van groen stiksel en een keuze uit twee type logo’s, het baret embleem en het mouwembleem.

Hoewel er hard gewerkt word om alle 1665 items in de toko online te zetten kunt u nu al vast de KCT items bekijken op de site van 1665.eu. Bestellen gaat via de Commando toko.

Binnenkort is er een riem te verkrijgen voor de Prinses Irene brigade met oranje stiksel, de band met het koninklijk huis. Dit kwam mij weer goed uit omdat DMO ook deze oranje lijn gebruikt en heb dus een tweetal DMO logo’s besteld. Deze logo’s worden weer gebruikt voor een DMO riem, onderzetters, muismat etc.

Welke kleur garen is de volgende? de KLu welke nog niet vertegenwoordigt is?

Translate »