Blog #21 Tor sleutelhanger

De vakantie loopt al ten einde voor bepaal de regio’s in het land, Ik hoop dat iedereen weer uitgerust de winter in kan 😉

Voor mij moet het nog komen, twee weken in september, op pad met Kamp van Koningsbrugge en november nog een weekje Zweden…. en wellicht nog een leuk tripje in December. Vakantie dagen moeten ook op toch 😉

Maar nu even terug naar waar 1665 voor staat. Eindelijk na 1,5 jaar mailen, corona stops en mis communicatie zijn de Mariniers ‘tor’ ontvangen en ben er erg rots op. Mooie scherpe details en zien er perfect uit. Deze zijn nu te verkrijgen in de druppel sleutelhanger die dubbel hand gestikt is. Originele Tor of geborsteld. Op de achterzijde kun je elk ‘korpsriem’ logo kiezen die je wenst, of het nu het veteranen logo is of een politie loge, of een ander kleur garen, het kan allemaal.

Later dit jaar komen er nog specials, mijn buddy tekenaar is daar druk mee bezig om ze te digitaliseren.

Voor de genen die nog op vakantie zijn of gaan, maak er een mooie herinnering van!

Translate »